Ayla_'paardenmeisje'

Meisje rent als een hond en galoppeert als een paard

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Even lijkt het alsof in de verte een hond komt aangerend, maar al snel zie je het: het is geen dier, maar een mens! Ayla uit Noorwegen leerde zichzelf hoe ze moest lopen als een hond op haar vierde. Nu kan ze ook heel goed galopperen en springen als een paard.

De filmpjes die Ayla op Instagram plaatste zijn al duizenden keren bekeken. Op de beelden zie je haar rennen, draven en over hindernissen springen.

Bang

Soepel en zonder een spoortje angst duikt Ayla over hekjes en muurtjes, en dat terwijl ze in een interview met de Amerikaanse nieuwssite Insider vertelt dat ze erg gevoelig is en snel bang voor kleine dingen. 

Omdat haar lichaam zo sterk is heeft ze ook nooit last van haar knieën of polsen: 'Ik weet niet hoe het kan, maar ik voel nooit pijn in mijn lichaam.' 

Talent

Nadat Ayla ook negatieve reacties op de filmpjes van haar ongewone hobby kreeg, vroeg ze zich af of ze ermee moest stoppen. Een heleboel mensen zeiden toen dat ze juist door moest gaan met springen en draven: 'Doe waar je van houdt! Je hebt een ongelooflijk talent!'  Toch is haar Instagram-account inmiddels verwijderd. 

Anderen lazen ook: Darci (12) wint America's Got Talent met buikspreekact.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Geweldig,lekker doen Ayla!

zo grapig ik kan dat echt niet Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.