Djamila

MeisjeDjamila én Gio bereiken miljoen abonnees

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Feest voor MeisjeDjamila en Gio! Sinds zondag hebben de YouTubers allebei een miljoen abonnees op hun YouTube. Djamila is de eerste vrouwelijke Nederlandstalige YouTuber die dit bereikt.

‘1 MILJOEN ABONNEES!’, schrijft Djamila op Instagram. ‘Ik heb de hele middag video’s en posts bekeken en berichtjes gelezen en prijs mezelf zo gelukkig met jullie als fans.’

View this post on Instagram

1 MILJOEN ABONNEES! Wat een ongelofelijke mijlpaal. Het is dan wel gisteren gebeurd, maar ik moet alsnog even bijkomen van dit getal. Dit is iets dat groots gevierd mag worden, niet vanaf alleen mijn kant maar ook die van jullie. Het is immers een project dat met één miljoen mensen is waargemaakt, waaronder JIJ! - Ik heb de hele middag video’s en posts bekenen en berichtjes gelezen en prijs mezelf zo gelukkig met jullie als fans. Dat mijn kanaal meer dan alleen entertainment mag bieden is iets waar ik nooit van had kunnen dromen. Voor sommigen is het een uitweg, een vrolijke wereld binnen een wat sombere dag, voor anderen is het een raakvlak voor hechte vriendschappen. Met alle liefde in mijn hart kan ik zeggen dat ik zo trots ben op alle groei die we samen hebben meegemaakt en ik kijk uit naar nog vele momenten en mijlpalen met jullie. - Als afsluiter wil nog even een paar emojis want ... why not? WE DID IT! 🎉🦄💖🤘🎈🎉

A post shared by Djamila (@meisjedjamila) on

 
Videoclips en hoofdrol
MeisjeDjamila maakt vlogs, doet challenges en proefjes en deelt veel video's over eten. Ze woont in Amerika, maar maakt video's in het Nederlands. Ze nam als zangeres al meerdere videoclips op en speelde de hoofdrol in de film Misfit.

Live reactie van Gio
Ook Gio tikte zondag de mijlpaal van 1.000.000 abonnees aan. Hij bleef 's nachts op om het live mee te maken en filmde zijn reactie:

Anderen lazen ook: YouTuber Gio houdt volgers voor de gek.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik ben fann van meisjedjamila Blij Blij Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps