Djamila

MeisjeDjamila én Gio bereiken miljoen abonnees

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Feest voor MeisjeDjamila en Gio! Sinds zondag hebben de YouTubers allebei een miljoen abonnees op hun YouTube. Djamila is de eerste vrouwelijke Nederlandstalige YouTuber die dit bereikt.

‘1 MILJOEN ABONNEES!’, schrijft Djamila op Instagram. ‘Ik heb de hele middag video’s en posts bekeken en berichtjes gelezen en prijs mezelf zo gelukkig met jullie als fans.’  
Videoclips en hoofdrol
MeisjeDjamila maakt vlogs, doet challenges en proefjes en deelt veel video's over eten. Ze woont in Amerika, maar maakt video's in het Nederlands. Ze nam als zangeres al meerdere videoclips op en speelde de hoofdrol in de film Misfit.

Live reactie van Gio
Ook Gio tikte zondag de mijlpaal van 1.000.000 abonnees aan. Hij bleef 's nachts op om het live mee te maken en filmde zijn reactie:

Anderen lazen ook: YouTuber Gio houdt volgers voor de gek.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik ben fann van meisjedjamila Blij Blij Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.