witte huis kerst 2019

Melania Trump pakt uit met kerstversiering Witte Huis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Zijn we in Nederland nog volop Sinterklaas aan het vieren. In Amerika zijn ze al druk bezig met kerstversiering! Melania Trump, de vrouw van president Trump, is flink bezig geweest en toverde het Witte Huis om tot een waar kerstpaleis.

Of nou ja, Melania heeft het Witte Huis laten versieren. En hoe! Subtiel is het in ieder geval niet want het huis bulkt bijna uit elkaar door alle lampjes, slingers en kerstbomen. Eén hele gang lijkt net een winterlandschap: het hangt en staat vol witte lampjes, witte kerststerren en nog héél veel andere witte kerstdecoraties. Weer een andere kamer staat vol kerstbomen met rode versieringen en rode bloemen. Ze heeft aan alles gedacht: zelfs in de kroonluchter hangen rode lampenkapjes.

Filmpje

Gelukkig voor Melania hoefde ze niet alle bomen zelf neer te zetten of alle lampjes zelf op te hangen. De hoogste boom is 18 meter en is – net als voorgaande jaren – versierd met zegels van alle 50 staten. De First Lady is maar wat blij met het spectaculaire eindresultaat en deelde het in een filmpje. Hieronder zie je hoe Melania door de flink versierde kamers van het Witte Huis wandelt.

Anderen lazen ook: Toeristen stelen takken van Melania's kerstbomen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het een beetje onzin want er zijn mensen die dood gaan door te weinig geld en dan laat zij haar hele grote huis versieren voor waarschijnlijk heel veel geld.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps