Foto: YouTube

Messi voor de rechter na ruzie met Nederlands bedrijf

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Een bedrijf uit Heerhugowaard laat de bekende Argentijnse voetballer Lionel Messi voor de Spaanse rechter verschijnen. Ze hebben namelijk ruzie over een Space Scooter.

Het Nederlandse bedrijf verkoopt de Space Scooter. Dat is een step waarop je vooruit komt door de voetplank als een soort wipwap te gebruiken. In Nederland gaat de verkoop heel goed: één op de drie kinderen heeft 'm thuis staan. Daarom wilde het bedrijf de step ook in het buitenland verkopen. En wie kan het daar beter promoten dan een grote stervoetballer?

Uitleg

De twee maakten vijf jaar geleden een deal en Messi zou de step aanprijzen. Eén van de afspraken was dat hij het zou verkopen via zijn eigen website. Maar dat is nog steeds niet gebeurd en daar is het bedrijf niet blij mee. Messi moet maandag aan de rechter uitleggen hoe dat is gegaan, meldt de Telegraaf. Hij heeft zelf ook nog iets te vertellen: volgens de topvoetballer heeft hij nog niet genoeg geld gekregen van de Nederlanders...

In de video hieronder laat Messi zien hoe de Space Scooter werkt:

Anderen lazen ook: Problemen voor Messi-dubbelganger.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.