Video still Sera

Nederlandse Sera zingt met Justin Bieber op Instagram

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Ze kon het niet geloven, maar hij was het echt. Terwijl de Nederlandse Sera op Instagram in een live-video een nummer van Justin Bieber zong, vroeg de populaire zanger of-ie mee mocht doen.

Terwijl Sera deze week live ging op Instagram om nummers te zingen, bleek dat ze een wel heel bijzondere kijker had. Niemand minder dan Justin Bieber keek mee terwijl Sera een nummer van de zanger aan het zingen was. Bieber stuurde een reactie op de live-video waarin-ie vroeg of hij mee mocht doen. 

Samen zingen

Sera kon het niet geloven, maar niet veel later zong ze echt samen met de Canadese zanger een nummer. Op haar Instagram plaatste ze daarna een verkorte versie van het moment. 'Er is geen betere manier om 2019 af te sluiten', zette ze er bij. 'Dit betekent heel veel voor me. Ik kan niet stoppen met lachen.'

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Populaire video's

Sera kreeg de laatste tijd veel volgers op haar TikTok, Instagram en YouTube. Daarop zingt ze vooral covers van populaire liedjes. Bijvoorbeeld het nummer Dance Monkey van Tones and I. Dat filmpje op haar YouTube-kanaal kreeg tot nu toe al 8,7 miljoen views. Bekijk hier het populaire filmpje:

Anderen lazen ook: Justin Bieber gaat trouwen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook