Robot Aibo is weer terug

Nieuwe kans voor Japanse robothond

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Aibo is terug. Na ruim tien jaar afwezigheid kwispelt de Japanse robothond weer met zijn staart. En hij is er een stuk schattiger op geworden. Meer hond, minder robot!

Net als een echte hond kan Aibo blaffen, zichzelf krabben, pootjes geven, met een bal en (een speciaal) bot spelen én trucjes leren.

Superslim

Aibo is superslim. De robothond kent de weg in huis, herkent je stem en reageert als je hem aait. Ook leert-ie van mensen én van andere Aibo’s die via internet met elkaar zijn verbonden.

Blaf zachter!

Aibo kan zelf foto’s maken van zijn avonturen. En als hij te hard blaft, zet je hem gewoon zachter. Of uit! Ook poept en plast hij niet en natuurlijk verhaart hij niet. Snel moe is Aibo wel. Je kunt twee uur met hem spelen, maar dan is de accu leeg. En het duurt drie uur om die weer helemaal op te laden.

Voorlopig is de robothond alleen in Japan te koop. Vanaf januari 2018 voor, schrik niet, 1500 euro.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Wie wil dit lieve robotje nou niet? of Nieuw in Dubai: robot als politieagent.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Het is een schattig hondje (robot)en makkelijk je hoeft hem niet uit te laten en geeft geen haren af en eet geen dieren op.... Juichen

Duimomhoog Leuke hond! Dat lieve hond is wel slim!

Het is geen echte hond en hij is creepy

ik vind hem leuk

ik vind hem ook heel leuk zo leuk dat ik hem wil hebben!

schattig hondje!

hij is wel heel slim! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.