Nikkie Tutorials

NikkieTutorials online-presentator Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

NikkieTutorials wordt presentator van het Eurovisie Songfestival 2020. Ze gaat online live verslag doen van het evenement en ze zal ook te zien zijn op televisie.

NikkieTutorials is met ruim 13 miljoen abonnees (en nog meer volgers op Instagram) de grootste Nederlandse internet-ster van dit moment. Ook in het buitenland zijn haar make-upfilmpjes heel bekend. Nikkie werd wereldberoemd nadat ze begin dit jaar vertelde dat ze transgender is.

Serie

Speciaal voor YouTube gaat Nikkie een serie opnemen met de artiesten die meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Ze is op televisie te zien in de twee halve finales op 12 en 14 mei en tijdens de finale van het evenement op 16 mei in Ahoy in Rotterdam.

De drie andere presentatoren waren al bekend: Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. 

In deze Engelstalige video vertelt Nikkie aan zanger Duncan Laurence (de winnaar van het festival vorig jaar) hoe blij ze is:

Anderen lazen ook: Jeangu Macrooy gaat naar het songfestival.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

super leuk!!!!!!!!!(:

leuk hoor maar wel jammer dat duncan had gewonnen, ik wou dat zwitserland 2019 won...…………………………………………...

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.