TikTok

Nummer na 50 jaar hit op TikTok

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

50 jaar geleden schreef Curly Smith een disconummer. Nu is zijn droom uitgekomen. Dankzij zijn zoon is het nummer een hit geworden op TikTok.

Zach Smith (19), de zoon van Curly, zat in de auto en luisterde naar muziek. Ineens hoorde hij een leuk deuntje voorbijkomen. Het muziekje bleek van zijn vader te zijn. Hij schreef het nummer vijftig jaar geleden voor zichzelf.  

Muziek op TikTok

Zach vond het een geweldig disconummer en besloot het op TikTok te zetten. Hij noemde het 'surrender to me'. Toen hij de volgende dag op zijn telefoon keek, zag hij allemaal berichtjes staan.

Grote hit

De mensen op TikTok vonden het nummer fantastisch. Er werden gekke danspasjes, covers en mixen op bedacht. Het werd een grote hit. 3 miljoen mensen luisterde ernaar binnen een paar weken. 

Filmmuziek voor Marvel

Dat was nog niet alles. Disneystudio belde Zach en zijn vader Curly. Ze wilden het nummer gebruiken voor een Marvelsuperheldenfilm. Zach en Curly waren enorm verrast. Als de regisseur het goed vindt, is het nummer misschien in een nieuwe Marvelserie van Guardians of the Galaxy te horen.

Luister het nummer zelf hieronder: 

zach.montana HERE HE IS. SURRENDER TO ME OUT NOW. #dadsong #dadreveal #disco #funk #marvel original sound - Zach

Anderen lazen ook: Mattie speelt in eerste serie op TikTok.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook