Racoon

Racoon maakt liedje om Sven Kramer te steunen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Veel mensen dachten dat Sven Kramer de tien kilometer op de Olympische Spelen zou winnen. Omdat dat niet lukte wilde Racoon hem steunen. Ze schreven daarom speciaal voor hem een liedje.

De gouden medaille was voor de Canadees Ted-Jan Bloemen. De Nederlandse Jorrit Bergsma eindigde als tweede. Topfavoriet Sven Kramer werd zesde en was daarmee erg teleurgesteld. 'Ik heb hier jaren alles aan gedaan. Het is niet genoeg. Ik was slecht', zei hij na afloop.

Trots

Heel Nederland leefde mee met de schaatser. Zo ook de mannen van de band Racoon. Ze besloten een liedje te maken om Kramer te steunen. Het nummer You will always stick around lieten ze donderdag horen tijdens een optreden in het tv-programma De Wereld Draait Door. 'Houd je hoofd omhoog mijn vriend, je kunt trots zijn op wat je hebt', gaat het liedje.

Luister zelf maar:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Niet Kramer maar Bergsma wint Olympische medaille.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

echt leuk gemaakt en lief Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.