Trump Header ANP

Trump geeft toe dat hij verkiezingen verloren heeft

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

En dan gebeurde het vandaag toch nog. De Amerikaanse President Trump heeft voor het eerst toegegeven dat hij de verkiezingen heeft verloren. 

Trump heeft op zijn Twitter-account een video geplaatst, waarin hij voor het eerst toegeeft de verkiezingen te hebben verloren. Dat is heel opmerkelijk, omdat hij tot nu toe altijd heeft volgehouden dat de verkiezingen van hem 'gestolen' waren en dat hij met grote voorsprong de winnaar was. Ook zegt Trump dat hij kwaad is over het geweld van afgelopen woensdag, toen boze aanhangers van Trump een belangrijk politiek gebouw bestormden. Precies op het moment dat officieel zou worden gemaakt dat zijn rivaal Biden de verkiezingen gewonnen had.

Biden niet genoemd


Gisteren is die verkiezingsuitslag (in het nadeel van Trump dus) alsnog officieel bekend gemaakt. In zijn video noemt hij niet de naam van de aanstaande president Biden. Wel zegt hij dat de nieuwe regering op 20 januari gaat starten. 'Het is zaak dit vreedzaam en soepel te laten verlopen', aldus Trump. 

 

Anderen lazen ook: Boze Trump-fans bestormen belangrijk gebouw

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Jouw reactie *
Plaats een scoop
vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg

hallo fijn

waarom hebbe jullie dat alls nieuws erbij gedaan. dat is de domste nieuws dat ik ooit gezien hebt

waarom hebbe jullie dat alls nieuws erbij gedaan. dat is de domste nieuws dat ik ooit gezien hebt

Dat zegt trump alleen maar omdat de politiek zegt dat hij nooit meer president mag worden en dat wil hij dus wel. Dus dan denkt hij: “als ik nou zeg dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen dan mag het misschien wel”. Maar eigenlijk wil hij het niet zeggen. Het is eigenlijk net een kind dat van zijn moeder sorry moet zeggen maar het eigenlijk niet wil.

Ik ben blij dat Biden heeft gewonnen. We zien dit op TV en zeggen er wat van en klaar, maar in Amerika is dit heel heftig, ik heb familie in Amerika en de ouders zijn voor Trump (onthoud dat ze in Amerika anderen dingen over Trump te horen kunnen krijgen) en hun kinderen zijn voor Biden en daar is bij hun thuis heel erge ruzie over en de kinderen slapen nu soms zelfs bij vrienden omdat ze hun ouders niet meer willen zien. Dat vind ik behoorlijk heftig... Oeps

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps