trump halloween

Uitdelen Halloween-snoep Trump gaat mis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

De Amerikaanse president Trump is vaak in het nieuws. Vaak gaat het over serieuze onderwerpen. Dit keer gaat het over griezelfeest Halloween: een filmpje van hem, zijn vrouw Melania en een minion gaat het internet over.

Volgens traditie gaan Amerikaanse kinderen ieder jaar met Halloween langs bij de president om snoep op te halen. Het Witte huis was speciaal hiervoor versierd met heel wat pompoenen en enge bomen. Honderden kinderen haalden snoep op bij de president en zijn vrouw. Alleen wanneer een kind verkleed als minion bij het stel aan komt gaat het mis.

Lege handen

Hij krijgt namelijk geen snoep in zijn tas, maar.. op zijn hoofd. Omdat-ie daar niet bij kan en zijn kostuum een beetje wiebelig is valt het op de grond. Trump en Melania staan erbij maar doen niets. Melania wil hem nog een keer wat geven, maar dat ziet-ie niet. Hij vertrekt dus weer met lege handen.

Vreemde actie

Op het filmpje komen allerlei reacties van mensen die dit een vreemde actie vinden. Of Trump en Melania het zelf grappig of onhandig vinden, dat is de vraag..? Hieronder kun je het filmpje bekijken.

Anderen lazen ook: Honden vieren Halloween in New York.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Zielig! Dan ren je er toch achter aan? Duimomlaag

wat is er zielig aan

Hele lelijke meneer

Blij Duimomhoog
Haha! Grappig!!

ik vind het niet normaal dit noem ik een soort van kindermishandelling want je kan hem ook gewoon in zijn zakje doen Vraagtzichaf

Ik vind het sneu voor dat leuke kindje. En zoals je ziet kunnen zij er alleen om lachen verder niemand dus het slaat nergens op!

wat grappig die minion Duimomhoog

ik snap nie waarom mensen boos reageren ze wouden hem geven maar hij ging vanzelf weg en zij moeten andere ook wat geven bovendien is er een vrouw die het in zijn/haar tas doet

hahahaha die is grapig Blij Blij Blij Blij

Sorry for all that,minion.

meneer trump moet ophouden met dat raare gedrag Duimomlaag Duimomlaag Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps