Foto: Nander de Wijk

VHouse TikTokkers brengen lied uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

'Maak een movie op TikTok, maak een movie op Snapchat.' Zo begint het nieuwe lied VHouse Anthem van de Vhouse All Stars. En dat is precies wat de acht populaire TikTokkers hebben gedaan: een lied met lekkere beat geschreven en er een vette videoclip bij opgenomen. 

Het nummer maakten ze voor Vhouse: Inside The Mansion. Het doel van deze Videoland-serie is om zoveel mogelijk volgers te krijgen op vooral TikTok. Dat lukte best goed: De acht influencers hebben er al meer dan 212.000. Hoe ze dat doen? Door allemaal opdrachten en challenges te filmen waarvoor ze worden uitgedaagd terwijl ze in een villa wonen. Zo moesten de TikTokkers elkaar al laten schrikken en mochten ze work-out video’s maken met actrice en fitnessfanaat Gaby Blaaser. 

Laatste challenge

De laatste challenge was om een lied met videoclip te maken. Gelukkig voor de VHouse All Stars kregen ze wel een beetje hulp van producer Puri en zangeres Sarita Lorena. Ben jij benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de video hieronder!

 

Anderen lazen ook: 'Door TikTok zijn we meer naar elkaar toe gegroeid'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook