Victory Brinker

Vijf gouden buzzers voor operazangeres Victory (9)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Victory Brinker (9) zong de sterren van de hemel in America’s Got Talent deze week. De jonge operazangeres kreeg niet één gouden buzzer, maar vijf. Dat heeft nog nooit eerder iemand gekregen!

Victory Brinker (9) wordt heel blij van zingen. Daarom doet ze mee aan America’s Got Talent. Voordat ze ging zingen vroeg jurylid Simon Cowell wat Victory zou doen met één miljoen. ‘Ik zou een regenboogshirt met glitter voor je kopen’, antwoordde ze. ‘Want je draagt alleen maar wit, grijs en zwart.’

'Geen ja'

Victory zong het operalied Juliet’s Waltz. Ze hoopte op vier keer ja. De eerste drie juryleden vonden dat Victory het goed had gedaan. Maar Simon Cowell leek minder overtuigd. Hij riep presentator Terry bij zich om te overleggen. ‘We gaan je geen ja geven vandaag’, zei hij daarna.

Door naar de liveshows

Het publiek reageerde verbaasd. ‘We gaan iets anders doen dat we nog nóóit hebben gedaan’, ging Cowell verder. Daarna drukte niet één jurylid, maar alle vier én de presentator, tegelijk op de gouden buzzer. Daarmee mocht Victory in één klap door naar de liveshows. Normaal mag elk jurylid en de presentator één keer per seizoen op de gouden knop drukken. Maar iedereen had dit seizoen al een keer op de gouden buzzer gedrukt. Daarom deden ze het voor Victory met z’n allen.

Bekijk hier de auditie van Victory (vanaf 3.22 minuten):

Anderen lazen ook: Darci (12) wint America's Got Talent met buikspreekact.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook