Selenay

Voice Kids-finaliste nu te zien bij The Voice in Turkije

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ken je Selenay nog? Ze was vorig jaar één van de finalisten bij The Voice Kids. Nu doet ze mee aan The Voice voor volwassenen, en wel in Turkije.

Twee weken geleden pas, hoorde Selenay dat ze auditie mocht doen. Hoe dat ging? Harstikke goed! De coaches draaiden allemaal voor de 16-jarige zangeres, die het nummer 'I Have Nothing' van Whitney Houston zong. Kijk hieronder zelf maar:

'Mijn tante had me stiekem opgegeven en ineens kreeg ik te horen dat ik auditie mocht doen', vertelt Selenay aan RTL Nieuws, die met haar familie naar de opnamestudio vloog. 'Ik was zo zenuwachtig dat ik niet meer goed kon nadenken over hoe het nou precies ging, maar ik heb wel echt genoten van het moment. (...) 'Ik was heel blij. Toen ze zich hadden omgedraaid dacht ik: oké nu komt het wel goed.'

Vorig jaar was Selenay één van de finalisten bij The Voice Kids. Ook bij die auditie zong ze een nummer van Whitney Houston. Alle coaches draaiden en Selenay koos voor Marco Borsato.

Over een paar weken zijn de battles, waarbij de zangeres het zal opnemen tegen een andere kandidaat. Het verschil met The Voice Kids? Selenay: 'De sfeer is ook wat anders met al die volwassenen, maar gelukkig is iedereen heel vriendelijk.' En wat er ook gebeurt, de steun van oud-coach Marco Borsato heeft ze al!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kleine Voice Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

good song of goed gedaan

ik wou dat ik zo zing Vraagtzichaf jammer

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.