ANP

Wat vind jij van het nieuwe koningsspelenlied?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Tijd voor een dansje. De nieuwe videoclip van het Koningsspelenlied FitTop10 is vandaag uitgekomen. Beluister hem en oordeel zelf. 

Dit jaar is het thema van de Koningsspelen 'Voel je fit!’. Het is een extra speciaal jaar, want het is alweer de tiende keer dat Kinderen voor Kinderen een Koningsspelenlied uitbrengen. Daarom zingen de kinderen in het nieuwe nummer FitTop10 ook sommige tekstjes uit de vorige negen Koningsspelenliedjes.  

Startsein van de Koningsspelen

Samen met Koor 43, 700 kinderen, een groep cheerleaders en een band werd de videoclip van het nummer opgenomen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ook dit jaar word je weer uitgedaagd om de danspasjes onder de knie te krijgen. Want op 22 april geven koning Willem-Alexander en koningin Maxima het startsein van de Koningsspelen. Dan is het tijd voor een dansfeestje.  

De videoclip

Maandag 28 maart verschijnen er extra video's om je te helpen bij alle zang en dansmoves. Wel kan je alvast de videoclip bekijken. 

Stem op jouw favoriet!

Nu even terug in de Koningsspelen-tijd. Op welk Koningsspelenlied van de afgelopen jaren kan jij het lekkerste dansen: Zij aan zij (2021), Hand in hand (2020) of Pasapas (2019)? Of is FitTop10 al jouw grootste favoriet? Oordeel zelf. 

[embed:render:full:node:63176]

 

Anderen lazen ook: Oranje recepten voor een koningsdag thuis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook