Foto: Screenshot YouTube MrBeast

Youtuber MrBeast bouwt chocoladefabriek

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Het is een droom van veel mensen: een wandeling maken door de chocoladefabriek van Willy Wonka. Door de Amerikaanse youtuber MrBeast wordt die droom voor sommige mensen werkelijkheid. Hij bouwde de fabriek na!

Deuren, een rivier, een waterval, bloemen, bomen en zelfs een toilet van chocolade. MrBeast bouwde het allemaal. In de boeken en de films van Sjakie en de Chocoladefabriek van de bekende schrijver Roald Dahl, maakte het personage Willy Wonka dat allemaal al eens in zijn eigen heerlijke chocoladefabriek. In de verhalen mogen kinderen de fabriek bezoeken nadat ze een gouden ticket hebben gevonden. En dat wilde MrBeast wel eens nadoen.

Overal chocolade

De youtouber bouwde de fabriek na met zijn team. Overal waar je kijkt, zie je chocolade. Er worden ook spelletjes georganiseerd. Wie het snelst een mega-reep kan verorberen bijvoorbeeld. En wie de lekkerste cake kan bakken. De youtouber, die in het echt Jimmy Donaldson heet, staat bekend om het weggeven van grote prijzen. En dat doet hij deze keer ook. In zijn video gaan tien deelnemers de strijd aan. De winnaar mag de fabriek zelf houden! 

De video is inmiddels al meer dan veertig miljoen keer bekeken in een paar dagen. Ben je ook benieuwd? Dan kun je 'm hieronder bekijken. Pas wel op dat het water niet uit je mond stroomt! 

Anderen lazen ook: Amerikaanse youtuber wil 20 miljoen bomen planten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook