kinderen voor kinderen

Zit jij al klaar voor Kinderen voor Kinderen?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Begin maar alvast met het opwarmen van je stem, want vanavond kun je weer meezingen met Kinderen voor Kinderen. De nieuwe show Gruwelijk eng zit bomvol nieuwe en oude liedjes.

Naast de liedjes Okido, Haai-alarm en de titelsong Gruwelijk eng zullen er negen nieuwe liedjes worden gezongen. Ook wordt er weer een sing-a-long met oude bekende hits opgevoerd. 


Hooghouden

Dit jaar zullen er voor het eerst ook andere kinderen met het koor meedoen. Zo speelt een meisje viool, gaan vier jongens hooghouden en wordt er een ritmisch gymnastiek-act gedaan. Deze kinderen zijn gekozen door hun optreden bij het Okido Podium. Een speciale auditie voor kinderen die iets bijzonders wilden doen tijdens de show.

Herhalingen

Kinderen voor Kinderen 38 zal vanavond worden uitgezonden om 19:25 uur bij BNNVARA op NPO 3. Geen tijd om te kijken? Geen paniek, zaterdagochtend (18 november) zal de show om 11:00 uur worden herhaald. En zondag (19 november) nog een keer: om 17:00 uur op Zapp bij NPO 3. 

Ken jij ze nog? Luister hier naar de sing-a-long van editie 36:

Bekijk hier de show van afgelopen jaar:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Jebroer zing 'Kind van de Duivel' met kinderkoor

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ook hallo

hallo ethan

jeeeeee.... ik wil de cd van gruwlijk eng. die is zooooooo leuk! ik heb die van voor altijd jong al. gruwlijk eng cd is het leukste en daarna tot nu toe voor altijd jong. en die sing-a-long ken ik niet echt. ik heb hem nog niet geluisterd dus ik kijk hem even........ ooohhh doe de konga! die ken ik wel. die is de derde leukste. oke een beetje veel geschreven maar maakt niet uit.

kinderen voor kinderen vind mijn nichtje heel leuk ik heb het ook gezien het is echt super schattig hoe al die kleine kindjes mee dansen en dat sommige het liedje of dansje hellemaal uit hun hoofd kennen echt niet normaal hoe knap vind ik haha maar echt super leuk dat hun de kleintjes zo kunnen blij maken en door deze liedjes komen kinderen ook meer in beweging:) leuk! Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.