Minecraft

Minecraft-speler na vijf jaar pas game over

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Phil Watson speelde vijf jaar Minecraft zonder ook maar één keer dood te gaan in het spel. Vorige week kwam er een einde aan zijn record. Hij werd aangevallen door zombiebaby’s en een spin.

Phil speelde Minecraft in de Hardcore-modus. Als je dan dood gaat, ben je ook echt game over en moet je helemaal opnieuw beginnen. Vijf jaar lang hield de Brit het vol. Op Twitch, een website waar gamers live laten zien hoe ze spelen, deelt hij filmpjes van zijn avonturen in de game.

Game over

Zo zagen zijn volgers vorige week opeens hoe Phil werd aangevallen door zombiebaby’s. Hij vocht terug, maar werd ook nog gebeten door een spin! Toen was het echt game over voor Phil.

Toch weer Minecraft?

Phil was diep teleurgesteld. Zal hij ooit opnieuw beginnen? Waarschijnlijk wel. ‘Toen het net gebeurde, dacht ik dat ik Minecraft nooit meer wilde zien’, zegt hij tegen BBC News. ‘Maar nu krijg ik alweer de drang om iets te bouwen en op een nieuw avontuur te gaan.’

Game overPhil net na zijn dood in de game

Anderen lazen ook: Leestip: Minecraft in boekvorm.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

F for our fallen soldier

...
Vraagtzichaf Duimomlaag Rentweg Oeps ........................................................................................................................................................................................................................

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.