Nintendo

Nintendo-pretpark wordt levensechte videogame

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ooit gedroomd om zelf onderdeel te zijn van een videogame? Goed nieuws, die droom kan binnenkort zomaar eens werkelijkheid worden.

Het pretpark Super Nintendo World in de Japanse stad Osaka moet een levensgrote videogame worden. Tenminste, dat zegt een verslaggever die bij een presentatie over het pretpark was.

Bezoekers van het pretpark krijgen een speciale armband die ze moeten koppelen aan een app. Daarmee kunnen ze het tegen elkaar opnemen en muntjes verzamelen. 

Super Mario

Super Nintendo World wordt een deel van een groter pretpark: Universal Studios. Er is nog weinig over bekend, maar waarschijnlijk is het als bezoeker net alsof je het spel Super Mario binnenstapt (zie de video hieronder). En er lijkt een Mario Kart-attractie te komen.

De bedoeling is dat het pretpark deze zomer opengaat. Nintendo heeft ook plannen voor levensechte videogames in Singapore en de Amerikaanse steden Los Angeles en Orlando.

Anderen lazen ook: Nederland krijgt een chocoladepretpark.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Blij Blij Blij ik heb zelf een Nintendo dus dit is heel erg leuk Blij Blij Blij Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.