aprilgrap scoop

Help, een moppentekort!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

De moppenpagina is de populairste pagina van Kidsweek én de best bezochte pagina op Kidsweek.nl. Maar de moppenpoel droogt helaas op en daarom luiden we de noodklok. Vanaf nu kun je alleen moppen lezen als je er eerst zelf eentje opstuurt. Een grappige die eerst goedgekeurd moet worden!

Het is steeds moeilijker om aan originele moppen te komen, grappen die ons echt laten lachen. Want die mop over die mummie kennen we nu echt wel. Jaja, heel ingewikkeld. En die vis bij de dokter. Jaahaa uit de kom, haha maar niet heus. Dat kan toch beter? Dat kún jij beter!

Voortaan kun je onze online moppenpagina alleen bezoeken tegen betaling van een goeie grap. Wil je lachen, dan zul je eerst ons moeten laten lachen! En als die ijzersterke moppen niet binnenkomen, kunnen we ook de moppenpagina achterop Kidsweek niet meer maken. Naar, maar waar.

Moppenjury

Vul hieronder dus snel je allerbeste mop of raadsel in. En roep vooral al je vrienden op om dat ook te doen! Een speciale moppenjury onder leiding van Rikkie Blinkje beoordeelt alle moppen. Hij laat je uiterlijk woensdagochtend weten of jouw mop je toegang geeft tot de aangevulde moppenvoorraad én of we genoeg moppen hebben voor de achterpagina.

We rekenen op je, red de moppenpagina!

PS: Trek je het echt niet tot woensdag zonder moppen? Download dan onze gratis moppenapp met daarin alle oude grappen uit het archief!

Anderen lazen ook: Zo kun je het beste lachen!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vindt dat als je moppen wilt lezen dat dat gewoon mag zonder er een mop voor te zeggen want nou eenmaal een orginele mop bedenken is best lastig.
Ik zou heel graag dat jullie dat weghalen bedankt

Ik vind het heel jammer dat de moppenpagina misschien weggaat. Ik hoop dat er genoeg moppen komen. Ik heb zelf ook een mop ingestuurd en vind de Kidsweek super leuk. Doeiiiii

Ik vindt het raar dit alles van het corona virus je moet via een aparaat tegen je juf of meester praten dat is nog nooit gebeurd!?

Weetje: wisten jullie dat het corona steeds minder erg wordt?

Ik vind dat de kidsweek leuk en leerzaam is.
Iedereen zou hem moeten kunnen lezen.
Blij

ik vind het een super leuke krant, en het is ook heel leerzaam.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.