Moppenapp

Hoera, de Kidsweek Moppenapp is er!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

'Wat is geel en stinkt?' Winnie de poep! Vanaf vandaag vind je de leukste moppen, raadsels en het laatste nieuws in de gratis Kidsweek Moppenapp. Kijk uit, want de slappe lach ligt op de loer! 

De gloednieuwe app bevat ruim 800 moppen en raadsels. De afgelopen jaren ontving Kidsweek duizenden grappen van lezers voor de krant en de website. De beste en leukste moppen zijn vanaf nu te lezen in onze nieuwe app voor de iPhone en Android-telefoons.

Zelf een mop insturen

En dat is niet het enige. Je kunt ook zelf een mop insturen via deze app. Wie weet verschijnt die wel in de Kidsweek Moppenapp, op de site of wellicht in Kidsweek zelf! Naast de moppen vind je in de app ook allerlei nieuws uit binnen- en buitenland, sport- en dierennieuws en de leukste filmpjes!

Downloaden

Kun je niet wachten en wil je hem meteen downloaden? De app voor een iPhone download je hier. Heb je een Android-telefoon, dan kun je de app hier downloaden. Hieronder kun je vast zien hoe de moppenapp eruit ziet.

moppenappmoppenapp

 

Anderen lazen ook: Stem op de mop van volgende week.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps