Foto Facebook

Blinde hond gered

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

De elfjarige labrador Madera is zo blind als een mol, maar heel eigenwijs. En dus was ze stiekem van huis weggelopen en op avontuur gegaan. Helaas voor haar woont haar baas in Alaska en daar was het buiten min veertig graden. Gelukkig werd Madera na twee weken rondzwerven gevonden en naar huis gebracht.

Haar baasje Ed Davis is nog nooit in zijn leven zo blij geweest. Toen hij een week of twee geleden even niet oplette, ontsnapte zijn blinde labrador door de achterdeur en was ze verdwenen. Ed kon roepen en fluiten wat hij wilde, ze was niet te vinden. Heel vervelend, zeker omdat Ed op één van de koudste plekken in de Verenigde Staten woont. In zijn woonplaats Ester is het nu ruim veertig graden onder het vriespunt en er ligt een dik pak sneeuw.

Beloning
Na een paar dagen zoeken had Ed weinig hoop meer dat hij Madera nog zou vinden. Hij loofde nog wel een beloning uit maar dacht niet dat hij zijn hond nog levend zou terugzien. Maar afgelopen weekend zag een fietser haar ineens lopen. Hij ving Madera en bracht haar thuis. Haar dolblije baas kon zijn ogen bijna niet geloven toen ze kwispelend voor de deur stond.

Zes kilo eraf
Madera was na twee weken van huis bijna zes kilo afgevallen, maar verder mankeerde ze niks. Ed was zo blij dat hij het geld van de beloning meteen overmaakte naar de rekening van het asiel in zijn woonplaats.

 hond koud

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wat fijn voor de eigenaar van Madera.
#blinde hond is gevonden Blij Juichen

zielig voor die hond

Fijn dat die hond weer is treug gevonden.
het baasje zal opgelucht zijn.

ahh gelukkig is hij terug

zo'n schatige hond! Oeps

Hoe zouden jullie het vinden als jullie hond weg gelopen was?
Gelukkig is hij weer gevinden Duimomhoog

Fijn dat hij weer terug is. Wel zielig dat hij blind is.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.