Foto Dreamstime

Duif als geheim agent?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Toen een witte duif de grens tussen India en Pakistan overstak, werd hij vastgezet. Waarom? Men denkt dat deze duif een heuse spion is!

De Indiase overheid is de laatste tijd erg op haar hoede. Eerder deze week werd er namelijk gewaarschuwd dat er terroristen in de buurt van de grens zouden zijn. Een jongen zag dat de duif op zijn rug een bericht en telefoonnummer gestempeld had gekregen. Hij besloot de duif aan het politiebureau te geven, schrijft een Indiase krant.

De agenten vermoeden dat het beest door de terroristen (als die er echt zijn) gebruikt wordt om met elkaar te praten. Het arme dier wordt zelfs bewaakt door gewapende beveiligers! Ook mag de vogel geen bezoek ontvangen. Allemaal omdat de duif een vermoedelijke spion is...

Wat vind jij ervan? Beetje overdreven, of terecht?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

grappig hoor Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Rentweg Rentweg Rentweg Duimomlaag Duimomlaag Juichen Duimomhoog Oeps Juichen Juichen Duimomlaag Duimomlaag Oeps niet boient

OVERDREVEN GEDRAG EN GEDOE!!!! Rentweg

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg overdreven en zielig

zielig en overdreven Rentweg Rentweg Rentweg

dat is niet aardig je moet die duif gewoon trainen tot een goede duif. want dit is overdreven hoe moet je in vredes naam een duif trainen om te vechten of wegvliegen als je te dicht bij hem komt. dus geweren???? dat is onmenselijk net als terroristen die vinden dat zij de beste zijn. ik ben gewoon woest dit is sneu voor de vogel. en hopelijk zitten er verdoof pijltjes in echt schande.

ze hebben toch een nummern en brief gestempeld je wast hem gewoon en dan is ie vrij

Sukkels het is een Vogel geen POP duhhh...
Ga lekker je moeder laten spioneren
Sorry hoor maar dit is heeeeeeel overdreven Oeps Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.