Foto Twitter/Kyle Canaan

Ezel poept in politieauto

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kim Einder
Kim
Einder

Meestal zitten er boeven in de politieauto van de Amerikaanse agent Kyle Canaan. Deze week reed er een ezel mee. En die liet nog een cadeautje achter.... Een dampende drol! 

Agenten zijn er natuurlijk niet alleen om boeven te vangen. Ook om de straten zo veilig mogelijk te houden. Een ontsnapte ezel is niet echt veilig, bedacht Canaan toen hij zo'n dier door de straten van Norman zag lopen.

Ezel achterin
De man bedacht zich geen moment, ving het dier en duwde hem achter in zijn auto. 'Hij dacht dat de ezel wel op de achterbank zou passen', vertelde een collega van hem tegen een Amerikaanse krant. Op een omheind grasveldje mocht het beest weer uitstappen.

Canaan wilde net naar het bureau rijden om uit te zoeken wie het baasje van de ezel was, toen hij iets smerigs rook. 'Het was een troep. Een enorme troep', zei hij daarover. De hele achterbank zat vol met ezelpoep. Wat Canaan toen deed? Naar de autowasstraat, natuurlijk!

Dierenbescherming
Het baasje van de ezel is nog steeds niet opgespoord. Daarom verhuist het dier waarschijnlijk naar de Dierenbescherming.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi

lol Duimomhoog Juichen Vraagtzichaf Blij hahaha grapig heel erg grapig heel grapig

Dat ruikt niet lekker

Raar ze gewoon vies

het is vies maar tegelijkertijd is het grappig. Vraagtzichaf

Echt zielig dat die ezel gewoon achter wordt gelaten

Raar dat Kyle het dier heeft gevangen Duimomhoog

HAHAHAA IK HEB HEM OOK HET JEUGDJOURNAAL GEZIEN

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.