AFP

Leeuw ‘bijt’ prins

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

De Britse prins William is in zijn hoofd ‘gebeten’ door een leeuw. De prins hield er niets aan over, want de leeuw was niet echt. William was de afgelopen dagen op bezoek in Japan en tijdens die reis verwelkomde een houten leeuw de prins met een traditionele leeuwendans. De prins groette terug door zijn hoofd in de bek van de leeuw te steken.

Het was voor het eerst dat de Britse prins William een bezoek bracht aan Japan. De trip duurde vier dagen. De prins ging op pad door de hoofdstad Tokio met de Japanse premier Shinzo Abe. Langs de weg stonden vele Japanners die met hun mobieltje een foto probeerden te maken van hun koninklijke gast. Toen William en Abe ’s avonds gingen eten droegen ze allebei een groene traditionele Japanse kimono.

prins william samurai

Tijdens een rondleiding door de filmstudio’s in Tokio werd prins William omgetoverd tot een Samurai-krijger. ‘En? Hoe zie ik eruit?’ vroeg hij.

Tsunami
William wilde ook graag naar het gebied dat vier jaar geleden zwaar getroffen werd door een grote tsunami. Die vloedgolf kostte aan ongeveer 19.000 mensen het leven en velen verloren hun huis. William bezocht het stadje Ishinomaki en legde er bloemen neer voor de slachtoffers. Maandag reisde de prins door naar China.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wow cool is die prins nederlands toch wel he Vraagtzichaf

Heee S er staat de Britse prins William hé Vraagtzichaf Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps