Foto's Dreamstime

Mag dat, een krokodil als huisdier?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
sw
Sytse
Wilman

Een hond, een kat of een cavia: prima huisdieren. Maar een krokodil? Toch mag dat gewoon in Nederland. Tenminste, nog wel.

Gezellig uitlaten zit er niet in. En spelen of knuffelen ook niet. Een krokodil lijkt dus niet echt een leuk huisdier, maar er zijn mensen die er anders over denken. En dat mag ook gewoon in Nederland.

De Amsterdamse Partij voor de Dieren wil daar een einde aan maken. Het is gevaarlijk voor mensen en zielig voor de krokodillen, vinden de politici. Ook willen ze gaan kijken naar andere gevaarlijk dieren uit verre landen, zoals slangen.

dreamstime s 49933503

 

Bewaakkrokodil
Wie wil nou eigenlijk een krokodil? Nou, boeven bijvoorbeeld. Een paar weken geleden kwam de politie in Amsterdam een krokodil tegen die geld bewaakte. Het geld was verdiend door drugs te verkopen. Dat is verboden en daarom zijn een paar mannen gearresteerd.

Maar de politie kon het dier niet in beslag nemen, omdat het niet verboden is een krokodil te hebben. Als het aan de Partij voor de Dieren ligt, komt daar dus een einde aan. Eerst in Amsterdam en - als het lukt - daarna in heel Nederland. Of andere politici dat ook een goed idee vinden, zal nog moeten blijken.

Weet jij welke beesten wel of niet mag houden als huisdier? Maak onze quiz

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

aaaaa ,een engen krokodil als huisdier! hoe zoorg je er voor .

Wowe ik vind dat eng brrrrrrrr !!!!!!!!! Rentweg

WOW GRAAF ZEG EEN KROKO IK WIL MIESCHIEN TOCH GEEN KROKO MAAR EN HET IS BEST WE GEVAARLIJK NOU JA WAT DOE JE ER AAN Blij Blij

mijn bil is een krokodil hap hap met je KROKOBIL

Echt eng om dat als huisdier te hebben
Ik wil dat liever niet

wow ik wil ook een kroko dil maar wel gevaarlijk Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg

Poep Vraagtzichaf Rentweg Blij

Ik vind 2x zo mooi

Ik vind helemaal mooi

Its Krokoman!!

ik vind dat het moet blijven, want ik hou van dieren Duimomhoog

leuk ik wil ook een krokodil

eng Vraagtzichaf maar ik wil wel een krokodil maar het mag toch niet van mijn ouders Blij

best cool maar nee wand ik heb al een cavia

Ik Denk een leuk huisdier

Het zou gewoon normaal moeten worden want eigenlijk is een zoon of dochter ook je huisdier(mensen zijn prehistorische ontwikkelende apen:h*mo sapiens)want je past erop je geeft het eten je leert het dingen leren je gaat ermee naar buiten.En je leert het te poepen of plassen in een toilet maar als het niet kan dan zeg je ook wel ja ga maar snel ff naar de bosjes(als er geen wc is)etc.In Suriname zijn zulke beesten gwn normaal.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.