Beelden Instagram/Mumitan

PuiPui is het stijlvolste konijn ter wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Of het nu een chique feestje is, een verkleedpartij of dat je in je gewone kloffie voor de dag kunt komen. Voor PuiPui maakt het allemaal niet uit. Die heeft namelijk een goed gevulde kledingkast met eindeloos veel stijlvolle items. En dat is behoorlijk bijzonder. Want PuiPui is een konijn. 

PuiPui woont in - waar kan het ook anders - Tokio, Japan. Hij heeft een persoonlijke stylist die zijn kleding op maat maakt. En ook nog eens de prachtigste foto's van hem schiet. Als een echt model poseert het konijn bij prachtige bloesembomen, op de veranda of in de tuin. Het is dus niet zo gek dat PuiPui op Instagram al meer dan 31.000 volgers heeft. En daar komen er elke dag meer bij. 

fotograafPuiPui staat niet alleen graag voor de camera, hij schiet zelf ook nog wel eens een plaatjekerst

Waar sommige konijnen de bibbers krijgen van kerst (je zou toch maar eens in de pan belanden), doft PuiPui zich er speciaal voor op.koning 

Koningsdag is in Nederland net achter de rug, maar misschien wil PuiPui het feest volgend jaar komen meevieren in deze outfit!

fee

Ook voor Halloween heeft PuiPui een passend pak in devoetbal kast hangen.

Potje voetbal? Ook daar is PuiPui voor in!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Echt heel schattig maar het is hetzelfde als een dier in de dierentuin.
Het is gwn zielig.

Het ziet er op zich wel grappig uit, maar Rosanne zei ben ik het wel eens. Het is natuur, de natuur moet je zijn gang laten gaan. Het is wel echt een lief konijntje

ik vind het zielig een konijn hoort rond te kunnen huppen en geen kleding aan te hebben. misschien vindt hij het wel niks.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.