Foto Internet

Wasmachine voor honden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Vieze sokken stop je in de wasmachine. Smerige borden worden schoon in de vaatwasmachine. Maar wat doe je met een stinkende hond? Wassen in de hondenwasmachine natuurlijk!

Romain Jerry (31 jaar) uit de Franse stad Nancy houdt van honden. Hij houdt zelfs zoveel van honden dat hij een dierenwinkel heeft waar hij vooral hondendingen verkoopt. Romain houdt alleen niet van stinkende honden. Daarom deed hij een uitvinding: een hondenwasmachine. ‘Als ik vroeger mijn eigen hond in bad deed, veranderde mijn badkamer in een zwembad. Dan had ik hem net lekker ingezeept en dan begon hij zich ineens uit te schudden!' En dus knutselde Romain een wasmachine voor honden in elkaar. De machine ziet eruit als een grote magnetron. Door een raampje kan de hond naar zijn baasje kijken. En andersom natuurlijk.
Sinds vorige maand staat de machine in zijn winkel. Vanuit de hele streek komen baasjes met hun vieze honden naar de wasmachine van Romain.

Een hondenwasbeurt gaat zo. Het baasje gooit het geld in het apparaat: 15 euro voor een kleine hond en 35 voor een grote. De deur gaat open en de hond wordt in het apparaat gezet. Het baasje drukt op de rode startknop. Van alle kanten worden er dan waterstralen op de hond gespoten. Eigenlijk krijgt de hond een soort watermassage. Het wassen duurt vijf minuten. Daarna waait er twintig minuten een warme wind door de wascabine die de hondenvacht droog föhnt. Volgens Romain vinden de meeste honden de wasmachine heerlijk. ‘In het begin kijken ze een beetje vreemd in het rond. Maar meestal gaan ze na een paar minuten lekker liggen en wachten ze rustig af wat er verder gebeurt. Vaak vinden ze het zó lekker, dat ze er helemaal niet uit willen!'

Hieronder kun je zien hoe de hondenwasmachine werkt!

Bain+de+Rusty
]]]]> //-->
DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

he tis een luek idee van die man alleen volgens mij krijgen die honden geen lucht en vinden z ehet helenmaal niet leuk=(.
en het filmpje stottert nog al/
x

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.