Foto: Kippa

Wie krijgt de Loden Leeuw?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Wordt het Roy Donders in zijn juichpak of misschien Chantal Janzen met haar wasmiddel-spotje? Vanavond wordt bekend welke Bekende Nederlander de irritantste commercial van het jaar heeft gemaakt.

Heel trots zullen de reclamemakers er niet op zijn, maar ieder jaar wordt-ie in januari uitgereikt: de Loden Leeuw voor de irritantste tv-reclame van het afgelopen jaar. Ook staat er een leeuw klaar voor de vervelendste BN'er in een spotje. Hieronder de vijf kanshebbers op een rij.

Voor welke reclame loop jij heel hard weg? Voor één van deze vijf genomineerden of gaan jouw haren recht omhoog bij een heel ander spotje? Vanavond worden de winnaars bekendgemaakt in Radar op NPO 1 om 20.30 uur.

Update: de prijs voor irritantste BN'er(s) ging naar Tim en Tom, uit onderstaande reclame:

Autocoureurs Tim en Tom Coronel rijden een bieb in puin om een voordelige autoverzekering aan te prijzen.

 

 In dit spotje kun je je irriteren aan Roy Donders met zijn Jumbo-juichpak én René Froger met zijn WK-lied Juich voor Nederland!

 

Ook dit autoverhuurbedrijf gaat voor twee BN'ers in één spot: Jort Kelder en Gerard Joling. Zullen er ook twee leeuwen klaarstaan?

 

Hoe onthoud je dat Overtoom nu Manutan heet? Met Jeroen van Koningsbrugge! Die niet alleen de manager speelt, maar ook de telefoniste en de magazijnbediende.

 

'Boze stiefmoeder' Chantal Janzen met haar zeven schatjes en een was met (schone)babybilletjesgeur.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

allemaal stom

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.