Foto ANP

Achtstegroepers gezocht!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Hoe is het als je na de zomer naar de middelbare school gaat? Heb je al knikkende knieën, of er juist heel veel zin in? En hoe goed voorbereid maak je die overstap? Voor een speciale editie van Kidsweek - Brugklas voor beginners - zijn we daar nieuwsgierig naar.

Zit jij in groep 8 en ga je na de zomer naar de brugklas? Doe dan mee! Je maakt ook nog eens kans op een leuk spellenpakket. 

 

Brugklas voor beginners is een speciale editie van Kidsweek, die in juni verschijnt. Het is een krant bomvol tips om goed voorbereid naar de middelbare school te gaan. Maar we zijn ook heel benieuwd hoe jullie dit zelf aanpakken. En naar wat jullie vinden van het afscheid van de basisschool en de overstap naar de middelbare school.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek. Het duurt zo'n tien minuten en als je aan het eind je adresgegevens achterlaat, loot je mee voor het spellenpakket. Alvast bedankt voor je hulp!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

nou... mij lijkt het wel leuk om nieuwe dingen te leren op de middelbare maar ook veel huiswerk maar verder wel leuk en ook nieuwe vrienden te maken zoals bowie boet al zei maar doeiiii

ik zit nog maar in groep 5

groep 8? ik ben al 17 whaha Blij Duimomhoog Oeps Rentweg Duimomlaag Juichen

ik heb meegedaan :)
ik zit wel in groep 8

ik hou van eten Duimomhoog Vraagtzichaf Duimomlaag Juichen Blij Duimomhoog Vraagtzichaf Vraagtzichaf Juichen Blij Duimomhoog Oeps Rentweg Duimomlaag Blij Duimomhoog Oeps lalalala Juichen Juichen Blij Oeps Blij Blij Oeps Vraagtzichaf Juichen Oeps Blij Vraagtzichaf Rentweg Juichen Oeps Oeps Vraagtzichaf Rentweg Juichen Oeps Oeps Vraagtzichaf Juichen Oeps Duimomhoog Duimomhoog Oeps Vraagtzichaf Rentweg Duimomlaag ...

ben jij egt een knappe meid hahah ik ben een knappe jongen

Het lijk mij best om daar naar toe te gaan, omdat je nieuwe vrienden kan maken, maar je moet volgens mij wel veel meer huiswerk maken en doen.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.