Foto ANP

Amsterdam krijgt kattencafé

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Wat is er nou prettiger dan een kopje thee drinken met een luid spinnende poes op schoot? Pechvogels die thuis geen eigen poes hebben om te aaien, kunnen binnenkort in Amsterdam terecht in Kattencafé Kopjes. Niet geschikt voor kinderen met kattenallergie!

In dat kattencafé komen ongeveer tien poezen te wonen. Het plan voor het Amsterdamse kattencafé is bedacht door Lenny Popelier. Iedereen die bij haar straks iets komt drinken of eten mag een poes uitkiezen om lekker mee te knuffelen.

Omdat het natuurlijk geld kost om een café te beginnen, begon Lenny zes weken geleden een inzamelingsactie op internet. Ze wilde 30.000 euro bij elkaar krijgen en dat is gelukt. Waar het café precies gaat komen en wanneer het open gaat, is nog niet duidelijk.

Helemaal nieuw is het idee voor een kattencafé niet. In Japan, New York en Londen zijn ook al zulke knuffelcafés.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

geweldig daar ga ik heen!

dat is wel leuk voor de katten en nog in amsterdam dat is te gek en vast een mooie cafe

Ik vind het schattig [ Vraagtzichaf

wat boeit het ik hoef geen kat ie zijn slap dus ik ga weg met me vrienden Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ik wil erheen Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.