Foto Warren Richardson

De mooiste foto's van 2015

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Hoop op een nieuw leven, zo heet de beste journalistenfoto van 2015. Je ziet 'm hierboven. Op de foto geeft een man een asielzoekers-baby door een hek bij de grens tussen Hongarije en Servië. Maar er waren meer winnaars. Kidsweek zet de opvallendste op een rij.

De vluchtelingencrisis in Europa is gemaakt door Sergey Ponomarev. Hij won de eerste prijs van de World Press Photo-wedstrijd in de categorie algemeen nieuws. Je ziet vluchtelingen in een bootje aankomen op het Griekse eiland Lesbos.

KW sloep

Moeilijke tijden voor de orang-oetans won in de categorie natuur. Tim Laman maakte de foto van deze aap die een ander mannetje probeert te verjagen in Indonesië.

KW aap

In de categorie sport won deze foto van Christian Walgram. De skiër Ondrej Bank gaat onderuit bij de FIS Wereldkampioenschappen in Colorado, Amerika.

KW ski


Alle andere winnaars van de World Press Photo vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

45 elk zzzzzzzzzz mmm you Duimomlaag Vraagtzichaf Rentweg Duimomlaag Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Vraagtzichaf Rentweg Rentweg Rentweg

mijn ski leraar heten ook ondrej

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.