Foto Dreamstime

De uitslag van de fotobingo 2015 - deel 1

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

In de laatste krant van 2015 schotelden we je een bingokaart met 24 foto's voor. Maar een volle kaart halen was niet de bedoeling. Er zaten namelijk drie instinkers tussen! Lees hieronder het verhaal bij elke foto, deel 1.

Klik hier voor de verhalen van foto 6 tot en met 12
Klik hier voor de verhalen van foto 13 tot en met 18
Klik hier voor de verhalen van foto 19 tot en met 24

1 Na de aanslag op de redactie van het tijdschrift Charlie Hebdo, waarbij twaalf mensen overlijden, verschijnt er op 14 januari toch een nieuw nummer. De speciale uitgave wordt verspreid in zestien landen. Ook in Nederland. Voor veel kiosken staan lange rijen. (Foto AFP) 
week 3 AFP 30618350charlie krant


2
Vrijdagavond 10 april is het feest in een Dirk van den Broek in Amsterdam. Aan het plafond van de supermarkt glitteren discoballen en tussen de prei en de bananen straalt een lichtgevende dansvloer. Meer dan vijfhonderd mensen in verkleedkleren doen er Disco Boodschappen: boodschappen in discostijl. (Foto AFP)
week 16 AFP 32151813


3
INSTINKER! Deze Ice Bucket Challenge door Kidsweek was in augustus 2014. Met de ijsemmerestafette (Ice Bucket Challenge) werden toen miljoenen euro’s opgehaald voor onderzoek naar ALS. (Foto Marco Buddingh)
instinker buddillu 001 KW MB Ice Bucket Challenge 2551 28 augustus 4


4
Heel september strijden Zapp-presentator Bart Meijer en redacteur Kim Einder voor Rieke. Zij vinden dat dit aapje de titel Dier van het Jaar verdient. Apetrots zijn ze op haar. Ook als uiteindelijk Sako er met de titel vandoorgaat. (Foto Monkey World)
rieke 2


5
Spaanse douanemedewerkers weten niet wat ze zien als ze in mei koffers scannen. In eentje zit een achtjarige jongen uit Ivoorkust. Zijn vader wilde hem naar Spanje smokkelen. Later werd besloten dat Adou in ieder geval een jaar in het land mag blijven. (Foto AFP)
week 20 AFP 32555378


6
Max Verstappen rijdt in 2015 voor het eerst in een razensnelle Formule 1-auto, maar in mei gaat hij iets minder snel over de weg. Tijdens een zeepkistenrace in Valkenburg rijdt hij in een mini-raceauto de Cauberg af. Hier zie je een fotoserie van de wedstrijd. (Foto ANP)
week 21 ANP 32639171Klik hier voor de verhalen van foto 6 tot en met 12
Klik hier voor de verhalen van foto 13 tot en met 18
Klik hier voor de verhalen van foto 19 tot en met 24

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik wist het maar ik was vergeten op te sturen omdat ik weg moest en toen ik terugkwam ben ik het vergeten

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.