Dief brengt geld terug naar bank

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Een dief met spijt... ze bestaan echt! In Zweden bracht een dief geld terug naar een bank. Hij zei dat hij alleen maar wilde testen hoe veilig de bank was.

Eigenlijk was de dief ook helemaal niet van plan om een dief te worden. Maar toen de kluis open stond van een bank, kon hij het niet laten om er geld uit te halen. Tweeduizend euro nam hij mee. Toen iemand van het personeel ontdekte dat de kluis openstond, werd de diefstal ontdekt.

Een paar dagen later kreeg de dief spijt. Hij ging terug naar de bank en gooide het geld met een brief in een enveloppe in de brievenbus. In de brief stond: ‘Het spijt me dat ik het geld heb meegenomen, ik schaam me heel erg.'

Maar intussen had de politie niet stil gezeten. Op beelden van de bewakingsvideo was te zien hoe de man het geld meenam. Hij werd daarom toch opgepakt. Misschien dat hij dankzij zijn spijtbrief een lagere straf krijgt.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik heb medelijden met de dief

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.