Douwe Bob naar Eurovisie Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Douwe Bob (22) won in 2012 het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Zou het hem ook lukken om het Eurovisie Songfestival te winnen? Hij mag het volgend jaar proberen.

Na Anouk, The Common Linnets en Trijntje Oosterhuis gaat Douwe Bob namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Dat wordt volgend jaar voor de 61e keer gehouden in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Douwe Bob vertelde dinsdag in De Wereld Draait Door dat hij op het Eurovisie Songfestival gaat optreden. Hij heeft het liedje ook al geschreven, maar houdt nog even geheim hoe het klinkt. Wel verklapte hij dat het geen langzaam nummer wordt. De zanger heeft er alle vertrouwen in. ‘Ik ga voor goud!’, riep hij op tv.

Beste Zanger
Drie jaar geleden won Douwe Bob de finale van De Beste Singer-Songwriter. Vorig jaar krijg hij ook nog eens een 3FM Award voor Beste Zanger. Zijn laatste single is Sweet Sunshine. Zou zijn Eurovisie Songfestival-liedje daarop lijken?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik ken hem niet zo goed, maar misschien is het wel wat.

dit is een leuk liedje ik ken hem al Juichen Juichen
maar sommige stukjes wel fals Duimomhoog Duimomhoog

Nederland is goud bezig

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.