Beeld De Wereld Draait Door

Dumpen of draaien: Calm After The Storm

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

Ilse DeLange en Waylon staan als The Common Linnets in mei in Kopenhagen op het Eurovisie Songfestival. Woensdag lieten ze hun liedje voor het eerst horen in De Wereld Draait Door.

Even leek het alsof het Nederlandse liedje voor het Eurovisie Songfestival overdag al bekend was geworden. Ilse DeLange en Waylon hadden beloofd The Calm After The Storm voor het eerst in De Wereld Draait Door te laten horen. Maar 3FM-dj Giel Beelen draaide ’s ochtends al een nummer met dezelfde titel.

Geintje van Giel
‘Leuk geprobeerd,’ lachte Ilse DeLange op Twitter, ‘maar dat zijn wij dus niet.' Dat gaf de radiopresentator vier uur later zelf ook toe. ‘Geintje natuurlijk’, verklapte Giel. Hij had de Nederlandse singer-songwriter Gitta de Ridder gestrikt om de grap uit te halen. Maar dat vonden veel mensen stiekem wel een mooi liedje.

Beluister hieronder de echte Calm After The Storm van The Common Linnets:Beluister hieronder het nummer van Gitta de Ridder:Welk liedje vind jij mooier?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik denk dat we niet in de finale komen want het moet echt en blije liedje zijn!!

ik denk niet dat ze gaan winnen omdat het een sloom lied is en omdat de zelfde tekst wordt herhaald Duimomhoog

Het liedje van de GRAP was ook te gek. Zouden we daar niet mee kunnen winnen? Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Juichen Duimomlaag

wat een sloom nummer! ik wet dat we niet in de finale komen!!!

leuk, jammer dat het een grapje was
......maar misschien kunnen we er wel mee winnen

Ik vind het maar een saai liedje!! Er moet een hoogtepunt in zitten. Het is zo eentonig. Smaken verschillen! Imke

ja sorry hoor, maar ik vind het het echt een te gek nummer!
het geeft zo'n warme gloed, maar niet alleen dat. Het liedje is gezellig, speciaal, orgineel en fantastisch! ik vond Ilse de lange al te gek, ik weet zeker dat ze met dit liedje de top 3 halen! Calm after the storm is gwn niet saai! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.