Foto Dreamstime

Juf plakt kind vast

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Kinderen die brutaal zijn of die maar blijven kletsen, moeten naar de gang. Of nablijven. Zo gaat het tenminste in de meeste klassen. Een juf in Den Helder gaf vorige week een heel andere straf. Zij plakte een jongen uit groep 5 die niet luisterde vast aan zijn stoel.

Met breed stevig plakband plakte de juf de jongen vast aan zijn stoel. De moeder van de jongen was woedend toen ze dat hoorde. Zeker omdat haar kind een week eerder al met zijn blote handen nat wc-papier uit een wc had moeten halen. Dat papier had hij er zelf ingestopt en daarmee was de wc verstopt geraakt. De moeder heeft nu bij de politie aangifte gedaan.
De directeur van de school vindt dat de juf inderdaad te streng geweest is. Ze wordt niet ontslagen, maar heeft wel een brief gekregen waarin staat dat ze niet meer zulke straffen mag geven. De juf zelf is ook boos. Zij vindt dat de boze moeder onterecht nare dingen over haar zegt. Later deze week gaan de school en de ouders praten om te proberen de ruzie op te lossen.

Wat vind jij? Mag een juf als straf een kind vastplakken aan zijn stoel? Schrijf hieronder je reactie! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het zo dom dat een juf een plakband plakt. Misschien gaan zo zijn kleren wel stuk. zo zielig voor die jongen. Ze kan beter extra huiswerk geven: dan leer je er nog wat van.

ik vind het onfatsoenlijk!dat doe je togg niet?
ik zou daar ook niet op school willen zitten,vooral niet met z;n juf!!en ik vind dat die juf ook wel even SORRY moet zeggen teg die jongen!

Dit kan gewoon niet!!:(

vastbinden hoeft niet , gewoon goed aanspreken met een beetje harde stem maar , een wc verstopt laten raken is ook niet normaal!! En dan ook nog op school!!

wij vinden het niet kunnen wat zij doet!

Het is natuurlijk niet noormaal om de wc te verstoppen.maar van de juf
net een tikie kleiner Juf gebruik gewoon een harde stem je moet natuurlijk niet heel snel te ver gaan dus doe dit nooit na juffen anders ben je te ver gegaan.

Misschien was het een grapje van die juf. Onze juf maakt ook weleens grapjes. Dan sluit ze ons voor de grap even op in het juffenhok maar dat is niet echt. Misschien neemt die moeder het te serieus.

Ik vind het soms wel nodig. als Dat kind gewoon niet luisterd! maar als hij ook gewoon de wc verstopt laat raken... Ik vind wel dat ze hem eerst moest aanspreken. anders is het ook niet goed!

BELACHELIJK gewoon! een kind vast plakken, dat dóé je toch niet? echt gemeen van die juf. moet ze maar werken in een plakbandfabriek, geen kinderen vast plakken.

NIET NORMAAL
ze moeten haar echt onslaan hoor
ik vind dit echt heel raar dat ze alleen een
brief krijgt!!!!!!!!!:-(

ik vind dat het niet mag want je kan er iemand mee pijn doen

ik vind het niet aardig.

Het is natuurlijk wel erg dat die jongen de wc volpropt met wcpapier,maar dan hoef je hem nog niet vast te plakken?

echt niet normaal!
een wc laten verstoppen ook niet maar dat is niet de niewste streek. die word best vaak gedaan.

Puh, stel je niet aan...onze juf doet veel ergere dingen met ons!
Haha, grapje.
Wij snappen dat een kind soms straf verdient, maar deze straf gaat veel te ver.

omg je plakt toch geen kind vast!!
oke een wc verstoppen is niet goed maar die juf kan ook gewone straffen geven dat hij bijvoorbeeld iets 20 keer moet op schrijven
ik zou never nooit op die school willen zitten
en zeker niet met zo'n juf

Ik snap super goed dat je als moeder super kwaad bent. Want DIT kan gewoon niet! (maar die juf vindt blijkbaar van niet!)

Ik vind et niet normaal.
zielig hoor. maar ik vind dat de juf inderdaad sorry moet zeggen
want dit vind ik niet echt normaal

wie doet zoiets? z'n juf wil ik echt niet. Ik vind dat die juf ontslagen moet worden. en het is toch zielig voor die leerling?

Pffff, dat kind is gewoon een vervelend jochie,
hij verdiende het. Maar het is idd een beetje te ver. En het is overigens wél goed dat dat gozertje het wc-papier uit de pot moest halen. Z'n eigen schuld. Heeft-ie straf gehad en het is opgeruimd. Perfect toch? En ik wil wedden dat hij een verwend moederskindje is, als zijn moeder zo over de rooie gaat.

SORRY hoor maar ik vind het te ver gaan want,om een klein dingetje maakt ze een groot probleem.Ik zou zulke dingen nooit willen doen ook niet als een kind iets heel erg zou doen.Ik zou zeggen dat ze een hartig woordje met dat juf moeten spreken.

nou ik vind het best wel erg want je gaat een kind niet aan zijn stoel vast plakken en je laat het kind ook NIET nat wc papier eruit halen dat gaat toch best wel ver ze had beter een andere straf kunnen bedenken zoals uit de klas sturnen en het kind in een andere klas laten werken maar je gaat hem niet aan zijn stoel vast plakken als ik directeur was dan had ik de leraar meteen geschorst!!!!!!!!!

ik vind het niet normaal je plakt een kind toch niet aan een stoel en de juf weg laten komen met een brief ik vind dat de juf otslagen moet worden

Het is heel erg dat die juf dat doet. Ik vind dat ze een boete moet krijgen.

ik vind het heeeeeel erg. de juf moet gestraft worden vind ik. ik heb ook medelijden met het kind en de moeder. mijn meester doet dat ook niet dus de juf moet gestraft worden !!!!!!!!!!!

het is super erg. dat doe je tog niet. ik vind het ook heel raar. wat denkt die juf wel niet. een verstopte wc rol eruit peuteren. het gaat echt te ver. wij hebben ook medeleiden met het jongentje en de moeder. ze moet gestraft worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ik vind het echt niet normaaal je mag een kind best aanspreken. maar niet vastplakken. afschuwlijk!!!

ja oke een straf is dan nog oke maar een kind vast plaken voor straf ik vind dat ze ontslagen moet worden en nooit meer juf mag word maar ook moet betalen

ik vind het niet normaal dat die juf dat doet en ook dat van die wc papier dat die jong dat er zelf er uit moest halen

ik vind het niet goed!!!!!!!!! het is hopelijk strafbaar. de juf moet ontslagen worden en als ik dat kind was had ik naar een andere school gegaan!

ik vind het zelf vreselijk
wat voor juf is dat nou?
ze zou ontslagen moeten worden !
dat zou ik niet pikken
waarschuwing is niet genoeg ze moet ontslagen worden !

die juf moeten we zelf gaan vastplaken met duktape weet ze ook hoe dat voeld

ik vind het wel erg goeddddddddd..................

zo erg dat is bijna hetzelfde als iemand gevangen nemen!!!!!!!!

hallo meneer de uil waar brengt u mij naar toe naar blaamablamoesjaboesjidonjaland

ik heb zelf ook wel eens een juf gehad die super streng was tegen alle kinderen maar dit vind ik echt te ver gaan hoor die juf is niet goed snik als ik de directeur was dan zou ik de juf meteen van school zeten !!!

Ik vind het helemaal verkeerd. Die is gek in haar hoofd. Als het bij mij zal gebeuren zal ik heel boos zijn.

1oma vind het belachelek dat je kinderen vast tplakt kinderen opvoeden moet met rust en niet met geweld

Omg.wie plakt er een kind vast!Maar is best grappig xD.Maar eigenlijk is het de jongen wel de schuld. Hij deed vervelend hé.

Ik vindt het niet normaal.Een juf kind vastplakken!Nou ik snap het wel in de w.c. en rol wc papier leggen maar niet zo een straf maar bijvoorbeeld als:naar de directeur of 1 week in de pauze binnen blijven of meer.Of gewoon wat andersd maar geen kind vast plakken maar ik vindt het wel beetje zielgig voor die juf iedereen is tegen haar maar het jongetje moet niet zo vervelend doen ik heb ook zo'n jongen in mij klas maar mij juf zegt dat hij straf krijgt maar ze plakt hem niet vast

is dat juf gestoord ?
wat belachelijk ik zal me advocaat erbij halen dat is hetzelfde als mishandelen.Dat is echt geen grapje.Ze moest ontslagen worden van dat school

wat ik zocht, bedankt

@isa
VIND JIJ DAT GRAPPIG ?
stel het overkomt jou zou jij erom lachen ?
belachlijk

echt dit is niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet normaal Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Oeps Oeps Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.