Foto Guinness World Records

Knallende kerstrecords

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Een koekhuisje dat zelfs de grootste reus niet op kan, de grootste bijeenkomst van kerstelfjes zodat de Kerstman zelf lekker bij de kachel kan blijven zitten en een Kerstman die met gemak Rudolf eruitloopt. Knallende kerstrecords die allemaal een plaatsje veroverd hebben in het Guinness World Records 2015-boek.

Grootste koekhuis
koekhuisje 575
Je tilt je een breuk aan boodschappen maar met 1500 kilo basterdsuiker, 7200 eieren, 3600 kilo bloem en 900 kilo boter bouw je een koekhuis met recordafmetingen! En dan ben je nog niet klaar want op dit koekhuis in de Amerikaanse staat Texas zitten ook nog eens ruim 22.000 snoepjes geplakt! Wie vorig jaar zijn tanden erin durfde te zetten, hoefde niet meer aan te schuiven voor het kerstdiner...

Grootste bijeenkomst van kerstelfjes
elfjes 575
Over gebrek aan hulp hoefde de Kerstman in Wetherby niet te klagen. November vorig jaar verzamelden zich maar liefst 1.110 kersthulpjes in het Britse plaatsje. Toen vond de Kerstman het wel genoeg. Ho, ho, ho!

Snelste Kerstman
snelste kerstman 575
Last van zijn plaksnor of kriebelbaard had deze Britse Paul Simons blijkbaar niet. Verkleed als de Kerstman snelde hij in 2009 in twee uur, 55 minuten en 50 seconden naar de finish van de marathon in Londen. Deze supersnelle Santa heeft geen rendieren nodig, die brengt gewoon zelf zijn pakjes rennend rond!

Op Kidsweek.nl staan nog meer knallende kerstrecords. Bekijk ook deze drie records hier! En nog drie records hier!

cover boek4

Deze en heel veel andere records staan in het Guinness World Records 2015-boek.
guinnessworldrecords.comHebben? Doe mee aan onze winactie op Twitter en Facebook!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

vet man dat huis Oeps

die koekjes huis is echt leuk bedacht meestsal zie je dat alleen in sprookjes maar dit is echt maar ik zou er tong maar nie me tanden in zetten want anders..... Duimomhoog Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.