Foto ANP

Knegt kampioen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Hij juichte al voordat-ie over de streep reed. Niet zo gek, want eigenlijk wist Sjinkie Knegt na drie afstanden al dat hij de Europese titel shorttrack niet meer kon missen. Op de vierde en laatste afstand hoefde hij alleen maar te finishen. En dat lukte!

Het is de tweede EK-titel voor de shorttracker Sjinkie Knegt. En meteen na de wedstrijd keek hij alweer vooruit. Aan de NOS vertelde hij: 'Europees kampioen worden in eigen huis is het mooiste wat er is. Maar ik kijk nu al vooruit naar maart, het WK in Moskou. Daar zijn alle toppers en dan wil ik weer een mooie show maken en volle bak voor de prijzen rijden.'

Zelf shorttracken?
Ook plat door de bocht net als Sjinkie? Van 26 januari tot en met 8 februari kun je bij veel verenigingen gratis een keer komen shorttracken.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat bedoel ze daar mee tez

Ik vind hem goed! Juichen Duimomlaag
Jammer dat hij derde is geworden! Vraagtzichaf Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Blij Duimomhoog Rentweg Vraagtzichaf

Ik vond schaatsen te gek

i love schaatsen ik ben al kampioen met schaatsen heb ook al klapschaatsen ben er zo trots op ohhhhh hier hou ik van Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.