Foto: ANP

Luchtballon landt in gevangenis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

In India zijn twee toeristen in de gevangenis terecht gekomen. Niet omdat ze iets slechts deden, nee: hun luchtballon stortte naar beneden!

De twee vrouwen wilden een mooie ballontocht maken op hun vakantie in India. Vanuit de lucht zouden ze uitkijken op de kamelenmarkt die in het dorp werd gehouden. Harde wind zorgde er alleen voor dat de ballon uit koers raakte. De ballonvaarder had geen controle meer over de ballon en moest snel ergens landen.

Sportveld
Dat bleek een niet zo een handige plek te zijn. De luchtballon landde namelijk op een sportveld in een gevangenis. De gevangenen van de Ajmer-bajes zaten op dat moment veilig in hun cel. Meteen na de landing gingen de alarmen af: de beveiligers dachten dat gevangenen met een luchtballon wilden ontsnappen. Zij wisten nog niet dat het twee verdwaalde toeristen waren.

Olifanten
Na een paar uur door de politie te zijn verhoord mochten de dames weer vertrekken. De ballonvaarder mag voorlopig niet meer met zijn ballon vliegen. De twee toeristen lieten hun vakantie niet verpesten door het bezoek aan de gevangenis: de volgende dag gingen ze gewoon op olifantentocht. Want een olifant waait minder snel weg!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

geinig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oepsie gelukig werden ze niet opgepakt Rentweg

wow daar heb ik gewoon geen worden voor die grapigheid

Ah ah ah hahahahaha

Cool!!!!!!!

Ik hou van olifanten

Wauw, ik zou ook wel eens in een luchtballon willen reizen met mijn gezin.
Alleen dan met een andere luchtballon "bestuurder". Oeps Duimomhoog Blij

waarom moet ik dit lezen,
ik dacht dat er echt een luchtbalon met een gevangene probeerde te ontsnappen

Hahanwat een grappig verhaal! Ik weet alleen niet of die twee toeristen dat zo grappig vonden.

Hillarisch !!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.