Foto EPA

One Direction neemt een pauze

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Na vijf jaar onafgebroken touren en liedjes opnemen, hebben de jongens van One Direction er even genoeg van. Ze nemen in 2016 een pauze van zeker een jaar zodat ze meer soloprojecten kunnen doen. Iedereen verwachtte grote paniek bij de fans, maar het bleef opvallend rustig.

Veel directioners lieten op Twitter weten wel te snappen dat de jongens er even klaar mee zijn. Het is niet niks: vijf jaar lang de hele wereld over reizen om op te treden en vier albums op te nemen.

Soloprojecten
In maart volgend jaar komt het vijfde album van de band uit en dan is het even klaar. Net als Zayn Malik, die begin dit jaar de band verliet, willen Naill, Louis en Liam zich op soloprojecten in de muziek gaan richten. Harry zou het willen gaan proberen als acteur in Hollywood en binnenkort naar Los Angeles verhuizen. 

Het einde?
Fans geloven dat het heus wel goed komt na die pauze. Maar er zijn er ook die menen dat dit het einde betekent van de band. Zo ging de Btitse boyband Take That, die in de jaren negentig heel populair was, ook uit elkaar vlak nadat Robbie Williams was vertrokken. Of One Direction ook die kant op gaat, is nog even afwachten. Voorlopig staan de vier jongens nog gewoon samen op het podium. 

En om de pauze dan maar in stijl in te gaan... hun Best Song Ever:

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat dat mag nooit gebeuren!!!!!!!!!!!

Ik vindt het wel jammer want allen klinken ze niet zo mooi samen hoor je de vriendschap

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.