Foto EPA

Palmeiland af

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Carolien
Carolien
Plasschaert

Vrijdag was het zover: het eiland in de vorm van een palmboom voor de kust van Dubai was af. Meer dan veertigduizend mensen hebben er de afgelopen zeven jaar keihard aan gewerkt. En dat was wel een feestje waard!

Met een gigantische vuurwerkshow en een groot feest werd het eiland Atlantis geopend. Het eiland in de vorm van een grote palmboom is helemaal door mensenhanden gemaakt. Er komen meer dan dertig luxe hotels en vijftienhonderd villa's op het eiland. De villa's die een eigen toegang hebben tot het strand werden binnen drie dagen allemaal verkocht. Bij de feestelijke opening van het vakantie-eiland waren veel supersterren zoals basketballer Michael Jordan.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het is een mooi eiland,maar wel duur hoor!

Ppppppfffffffff oeps ik liet al weer een..........scheet hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa nou pppppppfffffffffff Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.