Prijs voor beste jeugdprogramma

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Het beste jeugdprogramma 2014 is Checkpoint! Na een harde gil en een grote gelukssprong haastte presentator Klaas van Kruistum zich het podium op van het Amsterdamse theater Carré. Daar kreeg hij de Gouden Stuiver van Marco Borsato en zijn dochter Jada. Intussen juichten al zijn collega's in de zaal hem enthousiast toe.

Checkpoint versloeg de tv-programma's Freek in het Wild en Wie is de Mol Junior. Klaas van Kruistum liet weten heel blij te zijn met de prijs. Hoewel de Gouden Stuiver helemaal niet op een stuiver lijkt! Op het podium vertelde Klaas dat hij een paar jaar geleden echt niet had gedacht deze prijs te kunnen winnen toen hij in een koude loods stond en een experiment met pvc-buizen niet helemaal ging zoals het moest. Maar dat maakt het stoere testprogramma nou juist zo grappig! Kijk maar eens naar deze pingpongballenblooper:

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.