ANP

Rugzakje vol geld netjes teruggebracht

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Iedereen droomt er weleens van. Je loopt op straat en ineens vind je een briefje van honderd. Of duizend! Zou je het naar de politie brengen of stiekem lekker zelf houden?

Een supermarktmedewerker in Spanje was vorige week heel eerlijk. Bij het terugzetten van de winkelkarretjes op de parkeerplaats, zag hij ineens een rugzakje staan. Hij keek er uit nieuwsgierigheid even in en schrok zich een hoedje: in de tas zat 68.000 euro!

Beloning?
Hij bracht de rugzak meteen naar de politie. Omdat er ook wat documenten in de tas zaten, kon de politie de eigenaar al snel opsporen. Of de eerlijke Spanjaard een beloning heeft gekregen van de eigenaar van het rugzakje, is niet bekend.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik zou het echt cool vinden als ik een rugzakje zou vinden met zomaar heel veel geld erin ik vind ook dat die meneer die het rugzakje gevonden heeft wel een beloning heeft verdiend zoals het geld wat hij heeft gevonden Blij Juichen

Dat is goed wat die persoon heeft gedaan

Ik vind het netjes dat hij het meteen naar de politie heeft gebracht

Als hij geen beloning heeft gekregen vind ik het heel erg onaardig als die iemand dat geld niet had gevonden had hij dat geld nog steeds niet

super cool en grappig ook goed dat hij hem heeft terug gegeven Vraagtzichaf

ik zou er wat geld uit haalen en de recht trug brenen

Super goed gedaan. Eerlijk duurt het langst!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.