Foto Twitter

Stilton en Loser winnen Kinderjury

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Twee poppen waren vandaag de grote sterren op de Kinderboekenparade in Den Haag. Geronimo Stilton van Fantasia én Bram Botermans van Het leven van een loser. Allebei wonnen ze vandaag de Kinderjury. Geronimo voor alweer de vijfde maal en Bram voor de allereerste keer!

De muis ging er met de prijs vandoor in de categorie 6-9 jaar voor het boek Fantasia IX: De fenomenale reis. Bram Botermans mocht de prijs in ontvangst nemen in de categorie 10-12 jaar voor het boek Het leven van een Loser - gedumpt van Jeff Kinney. Deze twee boeken kregen de afgelopen maanden de meeste stemmen. Geen prijs dus voor het verrassend genomineerde MainStreet - Een onverwacht spannende vakantie.

stilton  1138446

De Kinderjury-senaat mocht zelf ook nog aan twee boeken een Pluim uitdelen. Die ging in de categorie 6-9 jaar naar Superjuffie in de soep van Janneke Schotveld. En in de categorie 10-12 jaar naar 100% Coco - Paris van Niki Smit. Het eerste Coco-boek won vorig jaar de Kinderjury-prijs.

Meer over de Kinderboekenparade lees je donderdag in Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind Geronimo stilton een beetje kinderachtig, maar leven van een loser is wel super leuk! Blij

Leuk voor ze! persoonlijk vind ik hun boeken stom, maar als nog gefeliciflapstaart!

dat zijn mijn favo boeken ik heb alle leven van een loser en alle fantasia ik vind ze cool maar.............iedereen wil ze ik had fantasia IX als laaste van nederland

k vind fantasia leuk en dagboek van een muts en tom groot

ik vind het leven van een loser gedumpt leuk!!! Juichen Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog

Ik ben blij dat stilton en loser hebben gewonnen Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.