De tekenaar van Flip komt ook naar de stripbeurs

Strips in Rijswijk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Heb je altijd al willen weten waarom Flip zijn petje achterstevoren draagt? Of waarom zijn hoofd zo enorm is? Of heb je een andere dringende vraag over Flip? Dan krijg je dit weekend je kans. Flip-tekenaar Willem Ritstier staat dan op de Stripboekenbeurs in Rijswijk.

Op de beurs komen tekenaars uit België, Duitsland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Nederland die hun strips voorzien van een leuk tekeningetje voor de fans. Maar er is meer. Zo is er zondag de finale van het NK striptekenen voor de jeugd. En goed nieuws voor Koen Ubels uit Ede die speciaal voor Kidsweek Junior een strip maakte. Hij zit weer in de finale! Zal hij voor de tweede keer achter elkaar Nederlands kampioen striptekenen worden?

 Kijk voor meer info op www.stripbeurs.com

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wie vinden het alle 3 leuk

Blij Duimomhoog Juichen Duimomlaag Rentweg lagen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik vind dat ze stropjes leuker moeten maken en niet met kijk uit er komt een monster (monster valt) Monster : nietes Andere persoon : welles

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.