Foto: Chantal Antonides

Tadaa: alle finalisten van het JSF

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Na maanden van audities, repetities en twee spetterende halve finales is het nu tijd voor de finale van het Junior Songfestival. De vijf finale-acts geven nog een keer alles. De vakjury, kinderjury én de kijkers thuis beslissen wie naar Malta gaat om daar ons land te vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival. Hoe zit het met de zenuwen, de verwachtingen en de kansen? Elke dag tot aan de finale laat Kidsweek een van de finalisten aan het woord. Bekijk hier hun leukste quotes! 

Anne en AniqueAnne & Anique (allebei 14 jaar) – Dromen: Anne: ‘Wij zijn met een wildcard door en zijn het enige duo in de finale. Een solocarrière zit er bij ons niet in: we zingen met z’n tweeën beter dan alleen.’ Anique: ‘Dat we met z’n tweeën zijn maakt het ook minder spannend. Voor we opgaan doen we altijd hetzelfde ritueel. We knippen met onze vinger, roepen “girls, girls, girls” en maken dan een heupbox. Dan gaan we ervoor.’

Bekijk de videoclip van Anne & Anique:

JuliaJulia (14 jaar) - Around: ‘In de halve finale kreeg ik van de vakjury, de kinderjury en de mensen thuis twaalf punten. Iedereen ziet mij daardoor als grote favoriet. Dat maakt me wel extra zenuwachtig want ik moet het straks wel waar gaan maken. Ik kan ook nog wel wat verbeteren aan mijn optreden. Bij het terugkijken hoorde ik dat het eind wat minder ging. Ik zing en dans tegelijkertijd en dan is vooral het refrein zwaar. Maar ik vind optreden supergaaf. Het is echt mijn droom om hiermee door te gaan.

Hieronder de video van Julia:

sebastiaanSebastiaan (14 jaar) - 2Gether We Are One: ‘Ik ben de enige jongen in de finale dus ik heb de eer van de mannen hoog te houden. Het is ook wel weer eens tijd dat een jongen de finale wint. Ik heb een heel internationaal nummer omdat het deels in het Engels is. Van Julia verwacht ik de meeste concurrentie. Ze heeft een goed nummer, een coole act en veel fans. In de voorbereiding naar zaterdag blijf ik vooral bij mijn zusje uit de buurt. Ze is verkouden en dat moet ik echt niet worden!

Bekijk Sebastiaans clip:

chelseaChelsea (13 jaar) - Waarom: ‘Ik wil gewoon lol hebben en van de finale genieten. Dat advies kreeg ik ook toen ik meedeed aan The Voice Kids. Zenuwachtig ben ik niet. Als ik er wel last van heb, adem ik diep in door mijn neus en uit door mijn mond. Dat helpt altijd. Voor de finale doe ik heel rustig aan. Ik had last van mijn stem en moest zelfs naar de KNO-arts. Ik heb knobbeltjes op mijn stembanden en ze sluiten ook niet volledig. Met bepaalde technieken kan dat minder worden en daar gaat een logopedist me bij helpen.’

Bekijk de video bij Chelsea's nummer Waarom:


SuzeSuze (15) - Holiday: ‘Mijn liedje is vrolijk en dat ben ik zelf ook. Ik hoop dat het publiek dat ook wordt van mijn optreden. Of ik het ga redden in de finale? Ik weet het niet. Iedereen is zo goed. We zijn echt vrienden geworden. Winnen is niet het belangrijkste. Zenuwachtig ben ik niet. Voor mijn optreden doe ik nog een oefening waarbij ik mijn voeten stevig op de grond zet, vuisten maak en stevig in mijn duimen knijp. Zo kan ik me even afsluiten van de wereld en me concentreren. Daarna ga ik ervoor!’ 

Bekijk Suze's videoclip:De finale van het Junior Songfestival wordt zaterdag 27 september uitgezonden op NPO ZAPP om 19.00 uur.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

super leuk ik was voor julia en dromen en chelsie Vraagtzichaf
ik vind het juinor song vestival heel erg leuk Juichen

But the PBOC emphasized that the cut was neither a change in Chinas monetary policy nor a move geared towards boosting the economy which is growing at the slowest pace in more than five years. Most China watchers, however, interpreted this to mean exactly the opposite. They saw it as a moment of awakening for Chinas leaders to the need to show their commitment to preventing the economy from slowing any further.
ray ban wayfarer http://davincitour.ru/tour.asp?ray-ban-wayfarer/

Ik vind dat chelea , ze heef HET liedje verzonnen.

ik ben voor sebastiaan die heeft een mooie stem ik wens hem veel sucses en ik hoop dat sebastiaan wint Juichen

Ik ga voor Suze!!! Juichen Blij

Julia heeft gewonnen dat vind ik leuk ze is mijn naamgenoot Blij

Leuk.!!!!!! Juichen

hoi ik heb zing in de finale van het junoirsonfestie fal en ik ben voor sebastiaan en van dat lietje droomen!!! Juichen Juichen Juichen Duimomlaag Duimomlaag Blij Blij

Ik ben voor Chelsea ,want haar liedje klopt helemaal! Blij

ik vindt suze het best Blij

Leuk liedje van suze Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen

Hoi allemaal

Ik heb abbenement!!!!!!!!
Heel leuk ik heb nu ook het leven van een lozer het is ook een te gek boek. En raad het Julie ook aan!!!!!!!

super leuk het juniorsong festival Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.