Foto ANP

Verrassing voor dochters Obama

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Carolien
Carolien
Plasschaert

Malia (10 jaar) en Sasha (7 jaar), de dochters van de kersverse president Obama, zullen hun eerste nachtje in het Witte Huis niet snel vergeten. De Jonas Brothers kwamen speciaal voor de meisjes optreden, gewoon bij hen thuis!

Dinsdag ging hun vader Barack Obama officieel aan de slag als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Om dit te vieren waren er door heel het land feestjes. Barack en zijn vrouw Michelle houden wel van een partijtje, en dansten de hele avond de sterren van de hemel.

Malia en Sasha hadden wel wat beters te doen. Ze nodigden al hun vrienden en vriendinnen uit voor een feestje bij hen thuis. Nadat ze eerst een paar films hadden bekeken, begonnen aan een soort speurtocht door het Witte Huis. En toen ze de deur van een kamer opentrokken, zagen ze daar ineens de drie broers van The Jonas Brothers staan! Ze speelden speciaal voor hen een paar liedjes. Het eerste nachtje in hun nieuwe huis had niet leuker kunnen beginnen.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hahahhhaa wil ik ook wel maar ja dat kan niet

leuk ze g de eerste zwarte president maar wel gek

ik vindt het eigenlijk wel gek.
de eerste zwarte president van de verenigde staten.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.