Foto EPA

Verstappen crasht in Monaco

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

KABOEF! Met een grote klap ramde Max Verstappen de muur van het racecircuit van Monaco. Zijn poging om Grosjean te passeren was net één inhaalactie te veel.

Last van de megaklap zal Max Verstappen nog wel hebben, maar al snel stelde hij zijn team gerust. 'I am ok', zei hij door zijn microfoon.

 

Max Verstappen startte van de negende plaats. Toch een teleurstelling nadat hij in de eerste training supersnelle rondjes reed. Tijdens de echte race gaat lang niet alles gesmeerd. Hij verliest door een botsing een stuk van zijn voorvleugel en moet een pitstop maken. Bij een andere pitstop wil zijn band er niet op en verliest hij nog meer tijd.

Heelhuids
Maar Verstappen geeft niet op en laat een paar mooie inhaalacties zien op een baan waar inhalen bijna onmogelijk zou zijn. Maar helaas: tijdens de strijd voor de tiende plaats met Grosjean raakt hij het wiel van de Zwitsere coureur en knalt zelf de muur in. Gelukkig stapt hij heelhuids uit. Grosjean kan door, maar klaagt over de 'stomme actie' van Verstappen.

3x winst
De Grand Prix van Monaco wordt uiteindelijk gewonnen door de Duitser Nico Rosberg die opgroeide in Monaco. Hij won de afgelopen twee jaar ook al deze wedstrijd.

verstappen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dommedomme maxie verstappie

Wat jammer Max Verstappen Duimomhoog Oeps Rentweg Juichen

hij heeft geen last meer dat weet ik zeker. Blij Duimomlaag Rentweg

Verzichtig reden

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.