Foto Marco Okhuizen

Wie wordt Jongere van het Jaar?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

De Jongere van het Jaar-verkiezing van onze krantenbroer 7Days komt er weer aan. Zeven jongeren zijn genomineerd, die dit jaar iets bijzonders hebben gedaan. Wie wint? Dat is aan de kiezers. Tot en met zondag kun je stemmen! Wie zijn de kandidaten? 

Chris 7Days portretten 15 RGBChris Vos (17):
Toen Chris vijf was, kreeg hij een ongeluk. Daarbij raakte zijn been voor een groot deel verlamd. Skiën zat er niet meer in, maar snowboarden ging goed. Hij werd steengoed. In 2014 plaatste hij zich al voor de Paralympische Spelen in Sochi (de Olympische Spelen voor gehandicapten). In februari werd hij wereldkampioen tijdens het WK parasnowboarden bij de volwassenen!. Nu traint hij voor het volgende WK.

 

Christine 7Days portretten 13 RGBChristine Moene (17):
DNA vermeerderen en de stamboom van planten opstellen: dat klinkt ingewikkeld hè? Maar Christine is het hartstikke goed in. Ze won een gouden medaille tijdens de Internationale Biologie Olympiade. En was het allerbeste meisje van de wereld!

 

Jesse 03 Strook RGB

Jesse Bleekemolen (18):
Hij vond het raar dat niemand een speelfilm maakte over zinloos geweld. Dus deed Jesse (18) het zelf maar. Hij regelde bekende acteurs, zoals Priscilla Knetemann (SpangaS) en Jeffrey Hamilton (GTST). Volgend jaar draait FATAAL in de bioscopen. Ook wordt de film gebruikt in lespakketten.

 

Joes 7Days portretten 03 RGBJoes Brauers (16):
Hij speelde al in De Boskampi’s en Oorlogsgeheimen. Toch moest hij gewoon auditie doen voor de rol van Jules én werd het. Dit jaar straalde Joes in de Nederlandse bioscoopfilm Code M. En volgend jaar krijgt-ie de hoofdrol in de boekverfilming van Kappen van Carry Slee.

 

Joy 7Days portretten 05 RGBJoy (13):
Niet iedere YouTuber kan zeggen dat-ie meer dan tweehonderdduizend volgers heeft. Joy van beautykanaal BeautyNezz wel. En het worden er elke dag meer. Dit jaar won ze de VEED Award voor Beste Upcoming YouTube Talent.

 

Ruben 7Days portretten 09 RGBRuben Annink (17):
Hij was finalist in De Beste Singer-Songwriter van Nederland. En sinds zijn optreden in De Wereld Draait Door kent íedereen hem: Ruben Annink (17). Samen met Ali B. maakte hij het nummer Terwijl jullie nog bij me zijn. Dat belandde op één in de iTunes-hitlijst.

 

Anne Maja BP 7DAYS HR 00001 RGBAnna-Maja Kazarian (15):
Anna-Maja Kazarian is het grootste schaaktalent van Nederland. Ze won al vijfentwintig Nederlandse prijzen. Dit jaar was ze zelfs Europees kampioen. In november mag ze meedoen met het Nederlandse team (van de volwassenen) op het EK voor landenteams in IJsland.


Over de verkiezing
Elk jaar houdt jongerenkrant 7Days de Jongere van het Jaar-verkiezing. De kandidaten hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben iets bijzonders gedaan dit jaar. Tot 23 november kan hier gestemd worden. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdagavond 27 november, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de discotheek Escape in Amsterdam.

Voor het eerst wordt naast de publieksprijs ook een juryprijs uitgereikt. De genomineerden hebben dus twee kansen op een award!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik zou stemmen op chris vos Oeps

ik kies JOHN CENA!!!! Duimomlaag

het is john cena Blij Blij Blij Blij Duimomhoog Blij Vraagtzichaf Juichen Duimomlaag Rentweg

Ik stem voor joy ik ben haar vriendin in het echt joy lees dit Blij coco anne

Ik stem voor Jesse Bleekmolen! Juichen Juichen Juichen Blij Blij Blij Vraagtzichaf Duimomlaag

Joy natuurlijk, zij is de beste!!!!!!!!!!!!!!!!! Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf *vraagtzichaf*...

SWS JOY VAN BEAUTYNEZZ!!!

Ik stem op Joy je bent supppppeeeeeeeeeeeer Juichen
OMG SO COOL

Ik stem op joy. Joy is de beste. Joy MOET WINNEN!!!!!

joy zij is de beste Vraagtzichaf

kies voor Chris Vos!!!!! Blij

Ik zou stemmen voor Joy want zij verdient het gewoon! Blij

Ik zou op jesse stemmen! Top dat hij dat doet

Knap hoor !

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.